Denne artikel er opdateret i december 2022 for at sikre, at alle udvalg features, godkendelser og priser er korrekte.

Dualfix M i-SIZE Autostol – Blue Marble fra Britax Römer

Forældre, der er på udkig efter den perfekte autostol til deres barn, kan med Dualfix M iSIZE Autostol Blue Marble fra Britax Römer få et sikkert og komfortabelt produkt, som er godkendt af ECE R129. Med sin unikke 360 graders rotation, er det nemt at spænde dit barn fast i stolen, mens stolen kan være bagudvendt eller fremadvendt.

Autostolen har 12 forskellige liggestillinger, justerbar sikkerhedsbøjle og blød hoved og sidestøtte, som alle sikrer den ultimative komfort. Sædebetrækket kan let tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Vil du sikre dit barns sikkerhed, når I kører i bil? Har du brug for en autostol, som kan bruges fra barnet er fire måneder, og til det er 4 år? Er det vigtigt for dig at kunne tilbyde et blødt og komfortabelt sæde?

Dualfix M iSIZE Autostol Blue Marble fra Britax Römer kan være svaret.

Fordele

  • Godkendt af ECE R129
  • 360 graders rotation
  • 12 forskellige liggestillinger
  • Justerbar sikkerhedsbøjle
  • Blød hoved- og sidestøtte
  • Nemt at tage sædebetrækket af og vaskes

Ulepmer

  • Det er en forhåndsvist stor auto-stol, som gør pladsen knap, især i mindre biler
  • Den har fået 4 ud af 6 mulige stjerner, fordelt på følgende: 4/6 i sikkerhed, 4/6 i moentering & betjening, 5/6 i plads & komfort og 6/6 i skadelige stoffer

Forhandler: Plusshop

Normal Pris: 3.699 kr.

Medlemspris: 3.199 kr.

Funktioner

* Sikkerhed: Autostolen er godkendt af ECE R129, og har en justerbar sikkerhedsbøjle, som gør det muligt for dig at sikre dit barn korrekt.

* Komfort: Autostolen har 12 forskellige liggestillinger, blød hoved- og sidestøtte, som alle sikrer den ultimative komfort.

* Konvenience: Autostolen har en unik 360 graders rotation, hvilket gør det ekstra nemt at spænde dit barn fast i stolen. Desuden kan sædebetrækket nemt tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Anvendelse

Dualfix M i-SIZE Autostol – Blue Marble fra Britax Römer er den perfekte løsning til familien på farten.

Autostolen kan bruges fra barnet er fire måneder, og til det er 4 år.

Med sin unikke 360 graders rotation, sine 12 forskellige liggestillinger, justerbar sikkerhedsbøjle og blød hoved- og sidestøtte, kan du være sikker på, at dit barn er sikkert og komfortabelt på vejene.

FDM har i 2018 givet Britax Römer Dualfix M i-Size autostol en samlet vurdering på 4 ud af 6 stjerner, så sikkerheden er virkelig god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *